De website Mobielebadkamersverhuur.nl is een onderdeel van Dixi.nl de grootste sanitair verhuurder van Nederland. Met de website mobiele badkamers verhuur willen we een nog breder publiek kennis laten maken welke mogelijkheden er zijn op het gebied van sanitair verhuur.

Onze contact gegevens.

Dixi Sanitary Services B.V. Nederland
Ketelweg 67
3356 LD
Papendrecht

Tel. +31 78 6424000
Fax.+31 78 6427210

E-Mail:service@dixi.nl.
Internet:www.dixi.nl

BTW-Nr.: 810330994B01
Kamer van Koophandel nummer: NL-24328988

Contactgegevens : Mobielebadkamersverhuur.nl
E-Mail: Douchewagens-Toiletverhuur @gmail.com

Privacy
Dit “Privacy statement” is opgesteld omdat wij veel waarde hechten aan privacy. De onderstaande tekst is bedoeld om u te informeren over de manier van adresverzameling en -verwerking voor deze website. Het statement is niet bedoeld als een overeenkomst en er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Indien u (e-mail-) mailings ontvangt van DIXI Sanitary Services B.V.

In dat geval zijn uw zakelijke adresgegevens in de relatiedatabase van DIXI Sanitary Services B.V. opgenomen. De zakelijke (privé) adresgegevens worden gebruikt om u te informeren over onze dienstverlening. DIXI Sanitary Services B.V. zal geen adressen vergaard via deze website verkopen aan derden.

Door u aan te melden voor de nieuwsbrief geeft u toestemming tot het actief gebruiken van uw gegevens door DIXI Sanitary Services B.V.

Indien u uw zakelijke (privé)adresgegevens wilt wijzigen of indien u geen e-mail wilt ontvangen, kunt u een e-mail sturen naar: info@dixi.nl

Algemene voorwaarden
servicelijn Dixi